Nieuwegein - 14 maart 2018

Een van de pareltjes in Nieuwegein is ongetwijfeld Kasteel Rijnhuizen met z’n prachtige tuinen, waterpartijen en bossen. Reden voor drie Nieuwegeinse kunstorganisaties om deze unieke locatie te gebruiken voor een cultureel evenement.

Kunstenaars slaan handen ineen

Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Stichting KunstGein en Stichting Kunstmarkt Nieuwegein hebben de handen ineen geslagen om zo’n bijzonder evenement te realiseren. In het weekeinde van 25 en 26 augustus vindt ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’ plaats, waar amateur- en professionele kunstenaars uit de regio hun werk presenteren. De organisatoren streven naar een veelzijdig kunstaanbod voor een kunstminnend publiek van alle leeftijden. Naast een overdekte expositie en een beeldenroute zijn er demonstraties, voordrachten en muziek. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag bij diverse workshops.

Het lijkt nog ver weg, maar om alvast in de agenda te noteren: zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’.

Binnenkort gaat de website www.rijnhuizenbuitengewoon.nl live en kunt u alle nieuws over dit cultuurevenement op de voet volgen.